BRUNCH

Ontvangst met een welkomst prosecco (€3,00 extra)

#

Toscaanse Tomatensoep met room en pesto.

Chef’s soep  (gemaakt met ingrediënten van het seizoen)

#

Croissants, zachte bolletjes, suikerbrood, stokbrood, en vers afgebakken harde broodjes

Roomboter, kruidenboter en tapenade

Diverse zoetwaren waaronder jam,  pasta en hagelslag

Diverse vleeswaren waaronder Parmaham, beenham en kipfilet

Kaas plateau met o.a oude kaas, jonge kaas en Riperkrite

#

Witte koolsalade, zalmsalade en een huzaren salade

 Schaal met verschillende gerookte vis soorten

#

Gebakken kippendij met satésaus, kokos en kroepoek

Rundvlees kroketten

Boeren friet en gele rijst

#

Omelet Siberienne, chocolade mousse, diverse soorten ijs en vers fruit. (€3,75 extra)

#

Hierbij word koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange geserveerd

Overige dranken worden los berekend


€28,50 per persoon

(Vanaf 15 personen op reservering)