DINERKAART

Ontdek & Reserveer


SOEPEN


Pomodorisoep 5,50
Verse tomatensoep gemaakt van Pomodori tomaten met room
van basilicumpesto en lente-ui.

Thaise kippensoep 5,50
Kippensoep met kokosmelk, citroengras en Spaanse pepers.

Chef’s Soep 5,50
Vraag uw gastvrouw of heer naar de soep van de dag.

Al onze soepen worden geserveerd met brood en Aioli.


VOORGERECHTEN


Broodplank 5,50
Broodplank geserveerd met aioli, tapenade en kruidenboter.

Rundercarpaccio 10,50
Rundercarpaccio met Grana Padano, geroosterde pijnboompitten,
pesto, zongedroogde tomaat en rucola.

Vis Trio 11,50
Verse tartaar van tonijn, garnalen cocktail en
een bonbon van gerookte zalm.

Gamba’s in tempura 9,50
Spies van gepelde gamba’s in tempura.
Geserveerd met gemengde salade en aioli.

Vegetarische Bieten Carpaccio 9,50
Dungesneden biet met appel, geitenkaas,
gemengde salade en Grand Marnier dressing.

Proeverij “De II Heeren” voor 2 personen 23,50
Diverse kleine porties van onze voorgerechten.


MAALTIJDSALADES


Surimi krab salade 14,00
Gemengde salade met surimi, mango, appel, lente-ui en cocktailsaus.

Gerookte zalm 14,00
Gemengde salade met gerookte zalm, augurk, rode ui, tomaat,
zoetzure komkommer, kappertjes en citroenmayonaise.

Pikante kip 14,00
Gemengde salade met pikante kip, gebakken spek,
rode ui, pijnboompitten, guacamole en tomatensalsa.

Salades worden geserveerd met een broodplank, aioli en tapenade.


VISGERECHTEN


Zalmfilet in een kruidenkorst 20,50
Gebakken zalmfilet in een krokante kruidenkorst
met wortelpuree en een witte wijn saus.

Schelvisfilet 21,50
Op de huid gebakken schelvisfilet met groene asperges
en een bisque van garnalen.

Zeetong 23,50
Zeetong uit de oven met gewokte groenten,
Hollandse garnalen en een yoghurt-saffraansaus.

Catch Of The Day 19,50
Vraag uw gastvrouw of heer naar de catch of the day.


VLEESGERECHTEN


Duo van lam 23,50
Frenched racks en een lamsbiefstukje met groene asperges
en een jus van honing port en tijm.

Spareribs 20,50
Zacht gegaarde spareribs afgelakt met een whiskey marinade.
Geserveerd met tomaten salsa en aioli.

Friesche Weide Entrecote 21,50
Gegrilde Entrecote naar wens gebakken met een wortelpuree
en een jus van rode port, knoflook en rozemarijn.

Black Angus Biefstuk 21,50
Gegrilde biefstuk naar wens gebakken
met gewokte groenten en peper cognacsaus.

Varkenssaté 19,50
Spies van gemarineerde varkenshaas met atjar,
kroepoek, gebrande kokos en satésaus.


VEGETARISCH


Vraag uw gastvrouw of heer naar de vegetarische gerechten.

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, boerenfriet, verse groenten, salade en mayonaise.


VOOR DE KINDEREN


Plate Frikandel, Kroket of Kipnuggets 8,00
Geserveerd met rauwkost, appelmoes en mayonaise.

Pannenkoek naturel 6,50
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Fruit Cocktail 5,50
Een mix van verschillende soorten vers zomerfruit.


DESSERTS DE II HEEREN


Crème Brûlée 7,50
Crème brûlée met Cointreau en witte chocolade
met ijs van bloedsinaasappel.

Sorbet 7,50
Drie verschillende soorten sorbetijs met vers fruit en mango coulis.

Sabayon 6,00
Sabayon met verse aardbeien en likeur 43.

Dessert Smoothie 6,00
Duo van panna cotta van yoghurt en smoothie van watermeloen.

Kinderijsje 4,00
Geserveerd met slagroom en een verrassing van “De II Heeren”.

Grand Dessert Proeverij “De II Heeren” voor 2 personen 15,50
Diverse lekkernijen geserveerd op een plank voor twee.

Koffie Compleet 5,60
Kop koffie naar keuze met diverse lekkernijen.